5 accessoarmåsten när det kommer till herrmode 2020

accessoarerMän, precis som kvinnor, är måna om sitt utseende och många är dem som vill hålla sig uppdaterade om de senaste modetrenderna. Det kan handla om trender när det kommer till kläder, men även skor och accessoarer är mycket viktiga. Det finns få saker som kan förändra din look och din outfit så snabbt som ett par snygga och heta accessoarer och vi lovar att 2020 har mycket att bjuda på.

Oavsett om du älskar att använda dig av halsband, klockor, väskor eller sjalar så har årets accessoartrender något för dig. Här nedan har vi listat de fem mest populära alternativen som bör finnas i varje mans garderob nu när våren står utanför dörren. Du behöver naturligtvis inte haka på alla trender om de inte passar dig i smaken, men kom ihåg att det är bra för stilen att testa något nytt ibland.

Bästa accessoarerna för män

Klocka
Det kan inte gå fel med en riktigt snygg klocka på din handled. Här är det den personliga stilen som oftast avgör vad det är för design på klockan som man väljer. En bra och universal design är den lite mer sportiga looken. Dessa klockor går i många fall lika bra ihop med jeans och t-shirt som med kostymen.

Midjeväska
Ja, vi vet att många troligtvis höjer på ögonbrynen just nu, men midjeväskan följer även med in i 2020. Här är det dock viktigt att du väljer en som faktiskt har en snygg design och inte att du går och gräver i föräldrarnas garderob för att dra fram midjeväskan från 90-talet. Är du osäker på vad som gäller så erbjuder C.P. Company ett flertal grymma alternativ för den moderiktiga mannen.

Armband
Under 2020 är det smycken som gäller även för män, men här är det återigen handlederna som ska prydas. Satsa på de klassiska och ständigt trendiga kularmbanden. Fördelen med dessa är att de kommer i alla möjliga färger, former och designer. Du väljer själv om du vill köpa flera billigare alternativ och mixa och matcha eller om du satsar på en eller några enstaka från dyrare designers.

Snygga solglasögon
I Sverige är de allra flesta riktigt snabba med att plocka fram sina solglasögonen när solens strålar börjar att tränga fram och det med all rätt. Inte nog med att dina solglasögon skyddar dina ögon från solen, så är de även grymma som accessoar. Har du ett par riktigt snygga (och hela) solglasögon så behöver du inte så mycket mer för att göra din outfit komplett. Pilotglasögonen är ett klassiskt alternativ som i många fall passar de allra flesta.

Skärp
Skärpet fungerar för män på samma sätt som handväskor gör för kvinnor – vi måste bara ha på oss ett. Se till att du väljer ett skärp av hög kvalitet som håller länge och var inte rädd för större spännen. Du bör dock se till att undvika spännen som är alldeles för pråliga. Med det menar vi att de t.ex. är i form av ett djur.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*