5 basplagg varje kvinna bör ha i sin garderob

4154-removebg-previewAlla har vi varit där. Du har garderoben full med kläder men inte ett enda plagg att sätta på dig. Lösningen på det ständiga klädproblemet är att ha en riktigt bra bas. Med det menar vi att du bör ha en garderob som är så hållbar att den fungerar för alla typer av tillfällen. Det är nämligen just dina basplagg som kommer att vara den viktigaste punkten och rekommenderat är att basplaggen utgör så mycket som hela 70 % av garderoben.

Att hitta basplagg är i sig inte speciellt svårt, men sen gäller det också att hitta de där basplaggen som man faktiskt kommer att använda sig av. Här nedan har vi listat fem stycken viktiga måsten som bör finnas i varenda kvinnas garderob.

Dina 5 must have!

Den vita skjortan eller blusen
Det kan nästan aldrig gå fel med en vit blus eller skjorta i garderoben och vi kan lova att du kommer ha stor användning för plagget. En vit blus är stilren, elegant och passar lika bra till ett par slitna jeans som till kostymbyxorna på företagsmötet. Här är det viktigt att du väljer en med bra passform. Satsa dock på ett mer avskalat alternativ för att kunna variera plagget så mycket som möjligt.

Nudefärgade pumps
Hudfärgade kläder och skor har länge varit väldigt trendigt och synts på kändisar så väl som privatpersoner över hela världen. Därför bör alla kvinnor se till att ha ett par beigea skor i sin garderob. Här rekommenderar vi att du satsar på högklackat, men överdriv inte höjden. Lagom är bäst om du vill kunna använda dig av skorna vid flera olika tillfällen.

De perfekta byxorna
Det spelar ingen roll om du är en jeans-tjej eller om du hellre föredrar mer dresserade byxor. Ett par riktigt snygga byxor som sitter som smäcken är något som alla bör ha. Inte nog att du vet att du alltid har ett säkert kort, du kommer även att känna dig på topp om du vet att byxorna du bär framhäver dig på absolut bästa sätt. Att hitta byxor med bra passform är dock inte alltid det lättaste. Prova, prova, prova tills du är nöjd!

Den lilla svarta
Ja, vi vet att det kanske är en klyscha, men ingen garderob är komplett utan ”den lilla svarta” klänningen som passar till precis allt (beroende på hur du väljer att matcha den). Precis som när det kommer till den vita skjortan så rekommenderar vi ett avskalat alternativ. Matcha rätt med snygga smycken för att få till en passande look.

Ett spektakulärt smycke
Du vet det där smycket som kan förvandla varje vardaglig outfit till något taget ur Milanos catwalk? Det är precis ett sådant smycke som du ska se till att ha i garderoben (eller smyckeskrinet). Här är det din egen smak som får styra hur smycket ska se ut och hur stort det ska vara. Kom ihåg att ett smycke inte bara vara ett ”statement smycke” för att synas.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*