Trender inom modebranschen 2020

2020 har tagit de allra flesta med storm och det gäller inte minst när det kommer till modebranschen. Det här året kommer att bjuda på något som passar precis varje person och stil, vilket betyder att trenderna är väldigt varierande. Det kommer bland annat att bli en hel del uppdaterade versioner av klassiker som håller i sig år efter år, men även starka färger som får dig att sticka ut ur mängden såväl som häftiga mönster av diverse slag.

Det finns några plagg som ständigt verkar göra comeback varje år. Sedan finns det de som man bara ser under en säsong, men som därefter försvinner för att vara borta för alltid. Det är just det som är så fantastiskt med mode och trender. Man vet helt enkelt inte hur länge ett plagg är här för att stanna.

Vi vill att du ska känna dig så snygg och moderiktig under år 2020 som möjligt och har därför satt ihop en lista på några av de absolut största trenderna för året. Här kan du se vilka plagg som du bara måste ha om du vill vara ett riktigt modelejon.

De hetaste trenderna 2020

Trenchcoaten
Finns det något plagg som man aldrig tröttnar på så är det den klassiska trenchcoaten. Den passar till det absolut mesta och förvandlar vilken tråkig outfit som helst på bara ett litet kick. Vi rekommenderar att du väljer något ur den sandfärgade skalan och kom ihåg, bra kvalitet är dyrare men din kappa kommer att hålla längre.

Neon
Neonfärgerna var något man kunde se redan under slutet av 2019 och de följer med oss in i våren 2020 med bravur. Så här mycket neonfärger har de troligtvis inte varit på kläderna sedan sent 80- eller tidigt 90-tal och vi kan inte annat än att älska det. Här är det fritt fram att välja all möjliga toner. Det finns ingen färg som anses bättre än någon annan. Shine on!

Tropik är det som gäller
Trender inom mönster kommer nästan alltid och går precis lika fort. De har dock en tendens att komma tillbaka efter några år och under 2020 välkomnar vi tropiken tillbaka. Det betyder att det är fritt fram med djurtryck av diverse slag, kläder med mönster i form av växter, men även djungelmönster. Kom dock ihåg att inte ta för mycket av det goda.

Klassisk denim
Med snygga och välsittande denimplagg kommer du långt i år. Denim är nämligen hetare än någonsin och det gäller inte bara när det kommer till jeans. Du kan med fördel klä dig i denim från topp till tå. Det betyder jackor, kjolar, skjortor, byxor, accessoarer och mer därtill. Precis som alltid är det dock bäst att skapa en balans och inte gå för mycket ”all in” i denimvärlden.

Cityshorts
Är du varm, men vägrar gå till arbetet i cykelbyxor eller jeansshorts? Då är cityshortsen ett utmärkt alternativ. Dessa shorts är skräddade och ett betydligt mer vuxet och dresserat alternativ till vanliga shorts. Beroende på hur du matchar dem så fungerar de dock utmärkt även för stranden.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*